Balıkesir Üniversitesi

Dursunbey MYO'da 18. Dönem Mezunları Uğurlandı

Dursunbey Meslek Yüksekokulundaki eğitimlerini, 18. Dönem mezunları olarak tamamlayan öğrenciler için mezuniyet töreni düzenlendi.

Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Bedri Yüksel’in de katıldığı törende, Dursunbey Kaymakamı Yaşar Aksanyar, Dursunbey Belediye Başkanı Mehmet Ruhi Yılmaz, Dursunbey Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Raif Kurtaran, üniversitemiz öğretim elemanları, ilçede yer alan daire müdürleri ve çok sayıda öğrenci velisi yer aldı.

Törende öğrenciler adına konuşan Kübra Köse, beslenme ve barınma ile sosyal, kültürel ve sportif etkinlikler konularında kendilerine sunulan imkanlar nedeniyle üniversitemiz yönetimine teşekkür ederken, Balıkesir Üniversitesi mezunu olmanın onuru ve bilincini her zaman taşıyacaklarını belirtti.

Dursunbey Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Raif Kurtaran da, öğrencilere hitaben yaptığı konuşmada,“Bundan sonraki yaşamınızda, kendinize doğru hedefler belirleyiniz. Hedefe ulaşmada yolunuzu; aldığınız eğitim, iradeniz, azim ve kararlılığınız gösterecektir” ifadelerini kullandı. Kurtaran yüksekokulda gerçekleştirilen faaliyetlere sunduğu katkılar nedeniyle de öğrenciler, öğretim elemanları ve emeği geçen ilçe yöneticilerine teşekkür etti.

Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Bedri Yüksel de, mezun olan öğrencilerin başarılarında emekleri bulunan ailelerini ve öğretim elemanlarını tebrik etti. Yüksel, öğrencilere mezuniyetleriyle birlikte birer anahtar verildiğini ifade ederken; “öğrencilerimize güveniyoruz, bize durmak yakışmıyor, Türkiye’nin çalışan insana ihtiyacı var, yükselmek için çalışmamız gerek” dedi. Prof. Dr. Bedri Yüksel öğrencilere yeni yaşamlarında başarılar dileyerek sözlerini tamamladı.

Dursunbey Belediye Başkanı Mehmet Ruhi Yılmaz ve Dursunbey Kaymakamı Yaşar Aksanyar da birer konuşma yaparken, mezun öğrencileri ve ailelerini kutladı.

Bölümlerinde dereceye giren öğrencilere başarı belgeleri ile tüm mezun öğrencilere belgelerinin verilmesinden sonra, dönem mezunları toplu hatıra fotoğrafı çekilerek, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Bedri Yüksel eşliğinde kep atma heyecanını yaşadı.