• Balıkesir Üniversitesi İvrindi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu 2008-2009 Eğitim-Öğretim Yılında faaliyete geçirilmiştir. Toplam 435 öğrencisiyle Eğitim-Öğretimine devam eden Yüksekokulumuzda Tıbbi Dökümantasyon - Sekreterlik ile İlk ve Acil Yardım programları bulunmaktadır. Önlisans düzeyinde verdiği eğitimle öğrenciler tarafından öncelikle tercih edilen okulumuzun hedefi; kendini yenileyen, etik sorumluluğa sahip ve sağlık sektörünün ihtiyaçlarına cevap veren meslek elemanları yetiştirmektir.

İvrindi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu olarak 2018/2019 eğitim öğretim yılında yeni binamızda, yeni sınıflar, yeni laboratuvarlar, yeni bir spor salonu ile hizmetinizdeyiz. Ayrıca çift anadal programı (ÇAP) ile iki diploma ile birden mezun olabilirsiniz.

Bedrettin Mahallesi Efe Sokak No:9 10770 İvrindi/BALIKESİR
    Faks