BAUN Güncel&Etkinlikler

Ritmi Yakala

Başlangıç Tarihi  : 23.04.2018 - 09:00:00
Yer  : Balıkesir Üniversitesi Çağış Yerleşkesi
Açıklama : Spor, müzik ve eğlencenin festivali Koç Spor Fest, bahar döneminde bu sene Balıkesir Üniversitesi’nde!

Koç Spor Fest spor, müzik ve eğlence dolu bir içeriğe sahip.

Spor Salonlarında, ilgili kampüste gerçekleşecek olan branşlara ait heyecan dolu spor müsabakaları ve maç aralarında oyun ve yarışmalar olacak.

Festivalde, Şebnem Ferah konseri gerçekleşecek.

Etkinlik alanımızda ise Koç Topluluğu Markaları’nın sizler için hazırladığı dijital ve fiziksel oyun ve etkinlikler bulunacak.

Ayrıca KSF Talks kapsamında Doğukan Manço+ Ford rally Team+ Moderatör Tugay Kosova’nın katılımıyla Bi' Başka Tutku, İki Şampiyon: 2017 yılı Avrupa Ralli Şampiyonu Ford  Team ve Otomotiv İmalatının Dijital Lideri Ford aynı sahnede “ paneli gerçekleşecek. Panel, 24 Nisan 2018 Pazartesi saat 14:00’te Balıkesir  Burhan Erdayı Spor Salonu’nda yapılacak.