Bandırma MYO Öğrencileri Bilgilerini Teknik Gezide Pekiştirdi

Bandırma MYO Öğrencileri Bilgilerini Teknik Gezide Pekiştirdi

Bandırma Meslek Yüksekokulu Motorlu Araçlar ve Ulaştırma Teknolojileri Bölümü Gemi İnşaatı Programı öğrencilerine yönelik Borusan Holding Bünyesindeki Borusan Mannesmann ve Borusan Mühendislik firmalarına teknik gezi düzenlendi.

Gemi İnşaatı Programı Öğretim Görevlisi Müslüm Koç eşliğinde gerçekleştirilen teknik gezide öğrenciler İmalat İşlemleri dersinde gördükleri imalat yöntemlerinin uygulamaları ile İmalat Kalite Kontrol dersinde gördükleri malzeme kontrol yöntemlerini uygulamalı olarak görerek bilgilerini pekiştirme fırsatı buldu.