Balıkesir Sağlık Yüksekokulunda Hemşirelik Haftası ve Kariyer Günleri

Balıkesir Sağlık Yüksekokulunda Hemşirelik Haftası ve Kariyer Günleri

Balıkesir Sağlık Yüksekokulunda 2015 Hemşirelik Haftası çeşitli etkinliklerle kutlanırken etkinlikler kapsamında 1. Kariyer Günleri de gerçekleştirildi.

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Kerim Özdemir’in de katıldığı etkinliklerin açılışında Rektör Yardımcıları Prof. Dr. İlter Kuş, Prof. Dr. Şakir Sakarya, Balıkesir Sağlık Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Sibel Ergün, sağlık sektörü temsilcileri, öğretim elemanları ve öğrenciler de hazır bulundu.

Etkinlikler kapsamında gün boyunca özel sağlık kuruluşlarının tanıtım sunumları, öğrencilerin hazırladıkları müzik dinletileri ve tiyatro gösterimleri gerçekleştirildi. Ayrıca Ege Üniversitesi Hemşirelik Fakültesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Fahriye Vatan da “Etkili Bakım, Etkin Maliyet ve Verimlilik” başlıklı konferansı ile etkinliklere katkıda bulundu.