Kazan Fedaral Üniversitesi Öğretim Üyelerinden Üniversitemize Ziyaret

Kazan Fedaral Üniversitesi Öğretim Üyelerinden Üniversitemize Ziyaret

Necatibey Eğitim Fakültesi Dekanlığının daveti ile Üniversitemize gelen Kazan Fedaral Üniversitesi öğretim üyelerinden Prof. Dr. Aidar Kalimullin, Prof. Dr. Zakirova Venera Gilemhanovna ve Doç. Dr. Hayrutdinova Rezeda Rafailovna Üniversitemizde bir dizi ziyaret ve görüşmede bulundu.

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Kerim Özdemir’i de makamında ziyaret eden konuk öğretim üyeleri, kendilerine gösterilen ilgi dolayısıyla Rektör Özdemir’e teşekkürlerini sundu. Ziyarette Necatibey Eğitim Fakültesi Dekan Vekili Prof. Dr. Fatih Satıl da hazır bulundu.

Necatibey Eğitim Fakültesindeki programları kapsamında Kazan Fedaral Üniversitesinde yapılan çalışmalar hakkında bilgiler veren Prof. Dr. Kalimullin Aydar Minimansuroviç, Dekan Vekili Prof. Dr. Fatih Satıl’a davetleri için teşekkür ederek eğitim alanında işbirliği için hazır olduklarını dile getirdi.

Dana sonra Halil İnalcık Salonunda öğretim üyeleri ile bir araya gelen heyet, Kazan Fedaral Üniversitesinin Psikoloji ve Eğitim Enstitüsü ve Yelabuga Enstitüsünde yapılan çalışmalar hakkında Necatibey Eğitim Fakültesi öğretim üyelerine yönelik bilgilendirme gerçekleştirdi. Sonrasında, Necatibey Eğitim Fakültesindeki bölümler ile işbirliği yapabilecekleri alanları görüşen konuk heyet üyeleri, bölüm öğretim üyelerinin sorularını cevaplandırdı.