Balıkesir Sağlık Yüksekokulunda Mezuniyet Sevinci

Balıkesir Sağlık Yüksekokulunda Mezuniyet Sevinci

Balıkesir Sağlık Yüksekokulunda, 2014-2015 eğitim-öğretim yılı mezunları için mezuniyet töreni düzenlendi.

Karesi AVM Kültür Merkezinde düzenlenen ve Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Kerim Özdemir’in de katıldığı törende protokol üyeleri, Üniversitemiz birimlerinden yöneticiler, öğretim elemanları ve öğrenci velileri yer aldı.

Ney dinletisi ile başlayan törende mezun öğrencilerden Dilek Avcı, öğrenciler adına konuşması ile duygularını paylaşırken, Balıkesir Sağlık Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Sibel Ergün ve Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Kerim Özdemir yaptıkları konuşmalar ile mezunlara yeni yaşamlarında başarılar diledi.

Bölümlerinde dereceye giren öğrencilere başarı belgeleri ile tüm mezun öğrencilere belgelerinin verilmesinden sonra, dönem mezunları hatıra fotoğrafı çekilerek, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Kerim Özdemir eşliğinde kep atma heyecanını yaşadı.

Tören, mezuniyet ikramı ile sona erdi.