Balıkesir Meslek Yüksekokulunda Mezuniyet Gururu

Balıkesir Meslek Yüksekokulunda Mezuniyet Gururu

Balıkesir Meslek Yüksekokulundan 2014-2015 eğitim-öğretim yılından mezun olan öğrenciler için mezuniyet töreni düzenlendi.

Burhan Erdayı Kapalı Spor Salonunda düzenlenen ve Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Kerim Özdemir’in de katıldığı törende protokol üyeleri, Üniversitemiz birimlerinden yöneticiler, öğretim elemanları ve öğrenci velileri yer aldı.

Halk Oyunları ekibinin gösterileriyle renk kattığı törende mezun öğrencilerden Kübra Tanış, öğrenciler adına konuşması ile duygularını paylaşırken, Balıkesir Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Rifat Çapan ve Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Kerim Özdemir yaptıkları konuşmalar ile mezunlara yeni yaşamlarında başarılar diledi.

Bölümlerinde dereceye giren öğrencilere başarı belgeleri ile tüm mezun öğrencilere belgelerinin verilmesinden sonra, dönem mezunları hatıra fotoğrafı çekilerek, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Kerim Özdemir eşliğinde kep atma heyecanını yaşadı.

Tören, mezuniyet ikramı ile sona erdi.