İİBF Yeni Mezunlarını Uğurladı

İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesinde, 2014-2015 eğitim-öğretim yılı mezunları için mezuniyet töreni düzenlendi.

Burhan Erdayı Kapalı Spor Salonunda düzenlenen ve Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Kerim Özdemir’in de katıldığı törende protokol üyeleri, Üniversitemiz birimlerinden yöneticiler, öğretim elemanları ve öğrenci velileri yer aldı.

Törende mezun öğrencilerden Seda Can, öğrenciler adına konuşması ile duygularını paylaşırken, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Abdullah Yılmaz ve Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Kerim Özdemir yaptıkları konuşmalar ile mezunlara yeni yaşamlarında başarılar diledi.

Bölümlerinde dereceye giren öğrencilere başarı belgeleri ile tüm mezun öğrencilere belgelerinin verilmesinden sonra, dönem mezunları hatıra fotoğrafı çekilerek, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Kerim Özdemir eşliğinde kep atma heyecanını yaşadı.

Tören, mezuniyet ikramı ile sona erdi.