Bandırma Sağlık Yüksekokulunda Mezuniyet Mutluluğu

Bandırma Sağlık Yüksekokulunda Mezuniyet Mutluluğu

Bandırma Sağlık Yüksekokulunda, 2014-2015 eğitim-öğretim yılı mezunları için mezuniyet töreni düzenlendi.

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Kerim Özdemir’in de katıldığı törende protokol üyeleri, Üniversitemiz birimlerinden yöneticiler, öğretim elemanları ve öğrenci velileri yer aldı.

Törende mezun öğrencilerden Selime Türkücü, öğrenciler adına konuşması ile duygularını paylaşırken, Bandırma Sağlık Yüksekokulu Müdür Vekili Yrd. Doç. Dr. Dilek Avcı ve Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Kerim Özdemir yaptıkları konuşmalar ile mezunlara yeni yaşamlarında başarılar diledi.

Bölümlerinde dereceye giren öğrencilere başarı belgeleri ile tüm mezun öğrencilere belgelerinin verilmesinden sonra, dönem mezunları hatıra fotoğrafı çekilerek, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Kerim Özdemir eşliğinde kep atma heyecanını yaşadı.

Tören, mezuniyet ikramı ile sona erdi.