Bandırma Meslek Yüksekokulunda Mezuniyet Gururu

Bandırma Meslek Yüksekokulunda Mezuniyet Gururu

Bandırma Meslek Yüksekokulunda, 2014-2015 eğitim-öğretim yılı mezunları için mezuniyet töreni düzenlendi.

Bandırma İİBF Konferans Salonunda düzenlenen ve Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Kerim Özdemir’in de katıldığı törende protokol üyeleri, Üniversitemiz birimlerinden yöneticiler, öğretim elemanları ve öğrenci velileri yer aldı.

Törende mezun öğrencilerden Ali Dirim, öğrenciler adına konuşması ile duygularını paylaşırken, Bandırma Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Mehmet Emin Erçakar, Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Kerim Özdemir ve Balıkesir Milletvekili Namık Havutça yaptıkları konuşmalar ile mezunlara yeni yaşamlarında başarılar diledi.

Bölümlerinde dereceye giren öğrencilere başarı belgeleri ile tüm mezun öğrencilere belgelerinin verilmesinden sonra, dönem mezunları hatıra fotoğrafı çekildi.

Tören, mezuniyet ikramı ile sona erdi.