NEF'de "İpek Böceği" Projesi Belge Töreni Düzenlendi

NEF'de "İpek Böceği" Projesi Belge Töreni Düzenlendi

Necatibey Eğitim Fakültesi ve Balıkesir İl Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliği ile gerçekleştirilen “İpek Böceği” projesi kapsamında belge töreni gerçekleştirildi.

Necatibey Eğitim Fakültesi Konferans Salonundaki etkinlik, Karesi Kaymakamı Ahmet Erdoğdu, Necatibey Eğitim Fakültesi Dekan Vekili Prof. Dr. Fatih Satıl, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Hüseyin Aşık, öğretim elemanları, Milli Eğitim Şube Müdürleri, okul müdürleri, öğretmenler ve Necatibey Eğitim Fakültesinde öğrenim gören öğretmen adaylarının katılımıyla gerçekleşti.

Belgelerin dağıtımından önce kısa bir konuşma yapan Dekan Vekili Prof. Dr. Fatih Satıl, eğitim niteliğini daha da ileri bir noktaya taşımak, eğitim hizmetlerini geliştirmek ve yaygınlaştırmak amacıyla, bundan sonraki süreçte de İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Üniversite işbirliğinin devam edeceğini belirterek projede emeği geçen öğretim üyelerine, İl Milli Eğitim Müdürlüğü personeline ve öğrencilere teşekkür etti.

Daha sonra, “İpek Böceği” projesinde görev alan öğretmenler ile öğretmen adaylarına teşekkür belgeleri takdim edildi.

İpek böceği projesi kapsamında Necatibey Eğitim Fakültesi stajyer öğrencilerinin rehberliğinde Fatih Ortaokulu, Şehit Jandarma Teğmen Cengiz Evrenos Ortaokulu ve Mehmet Azman Çavuş Ortaokulunda bir yıl boyunca okullardaki Matematik, Fen ve Teknoloji, Sosyal Bilgiler ve İngilizce dersleri içerisinde öğrencilere etüt çalışmaları yaptırıldı.