Rektör Özdemir'den Topluluk Akademik Danışmanları ve Üyelerine Teşekkür

Rektör Özdemir'den Topluluk Akademik Danışmanları ve Üyelerine Teşekkür

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Kerim Özdemir, Üniversitemiz bünyesinde çeşitli alanlarda faaliyet gösteren öğrenci topluluklarının temsilcileri ile akademik danışmanlarına teşekkür belgesi takdim etti. NEF Konferans Salonunda gerçekleşen teşekkür belgesi töreninde öğrenci toplulukları akademik danışmanları, topluluk üyeleri ile Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı çalışanları hazır bulundu.

Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Yılmaz Arı ile Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Kerim Özdemir’in konuşmaları ile başlayan törende, topluluk akademik danışmanları ile topluluk üyeleri teşekkür belgeleri ve hediyelerini Rektör Özdemir’in elinden aldı.

Törenin ardından Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Yılmaz Arı’nın başkanlığında 2014-2015 eğitim-öğretim yılı topluluk akademik danışmanları toplantısı gerçekleştirildi.