Ayvalık MYO'da Futbol Turnuvası Düzenlendi

Ayvalık MYO'da Futbol Turnuvası Düzenlendi

Ayvalık Meslek Yüksekokulunda 2016-2017 öğretim yılı etkinlikleri dahilinde öğrenciler arası tanışma ve dayanışmayı sağlamak, kültürel ve sportif gelişime katkıda bulunmak maksadıyla bölüm ve sınıflar arası “Halı Saha Futbol Turnuvası” düzenlendi.

Katılımın yüksek olduğu turnuvada seyir zevki yüksek maçlar oynandı. Başlama vuruşunu Okul Müdürü Yrd. Doç. Dr. Orhan Şahin’in yaptığı final maçında Turizm ve Otel İşletmeciliği 1. Sınıf 1. Öğretim programı, Mimari Restorasyon 1. Sınıf 1. Öğretim programını 4-2 yenerek kupayı kaldırdı.

Final maçı sonunda açıklama yapan Yrd. Doç. Dr. Orhan Şahin, futbol turnuvasının ardından diğer müsabakaların yapılacağını ve okul olarak tüm etkinlerde yer almak istediklerini belirtirken; etkinliklerin plaj voleybolu, masa tenisi, bilardo, basketbol karşılaşmalarıyla devam edeceğini dile getirdi.