YÖK Kalite Kurulundan Balıkesir Üniversitesine Ziyaret

YÖK Kalite Kurulundan Balıkesir Üniversitesine Ziyaret

Yükseköğretim Kalite Kurulu Kurumsal Dış Değerlendirme Komisyonu üyeleri, 2017 Yılı Kurumsal Dış Değerlendirme Programı kapsamında, Balıkesir Üniversitesine ön ziyaret ve saha ziyareti gerçekleştirdi.

İlk olarak Balıkesir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kerim Özdemir’i makamında ziyaret eden YÖK Kalite Kurulu Kurumsal Dış Değerlendirme Komisyonu üyeleri Rektör Özdemir’le, gerçekleştirilecek çalışmalar hakkında değerlendirmelerde bulundular. YÖK Kalite Kurulu Kurumsal Dış Değerlendirme Komisyonu üyeleri, ziyaret sonrasında Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Şakir Sakarya’nın eşliğinde, Çağış Kampüsü başta olmak üzere Edremit Meslek Yüksekokulu, Zeytincilik Atölyesi, Edremit Zeytincilik Enstitüsü ve Burhaniye Uygulamalı Bilimler Yüksekokulunda da çeşitli incelemelerde bulundular.

YÖK Kalite Kurulu Kurumsal Dış Değerlendirme Komisyonu üyelerinin Balıkesir Üniversitesine bir sonraki ziyaretleri, 12-15 Kasım 2017 tarihinde gerçekleşecek.