Edremit MYO'dan Bir Usta Bin Usta Projesine Destek

Edremit MYO'dan Bir Usta Bin Usta Projesine Destek

Anadolu Sigortanın kaybolmaya yüz tutan geleneksel mesleklere olan ilgiyi arttırmak ve bu meslekleri yeniden canlandırmak amacıyla Kültür ve Turizm Bakanlığının teknik danışmanlığında; Balıkesir Üniversitesi Edremit Meslek Yüksekokulu, Zeytin Dostu Derneği ve Edremit Halk Eğitimi Merkezinin ortaklığında gerçekleştirdiği “Bir Usta Bin Usta Projesi: Balıkesir El Yapımı Sabun Üretimi” kursunun belgeseli çekildi.

Belgesele konu olan ve 13 Mart-2 Haziran 2017 tarihleri arasında Edremit Meslek Yüksekokulu ev sahipliğinde Eğitmen Yusuf Kaya eşliğinde gerçekleştirilen kursta, 22 kursiyer sertifika almaya hak kazandı.

Çekimlerinin büyük bir bölümü Edremit Meslek Yüksekokulunda gerçekleştirilen belgeselde geleneksel sabun üretimi ve kursla ilgili bilgiler yer aldı.

Bein İz Tv ekranlarında da yayınlanan belgesel ayrıca https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=WoonfD19nuo adresinde izlenebilmektedir.