Susurluk MYO Öğrencilerinden Uluslararası Hayvancılık ve Süt Endüstrisi Fuarına Teknik Gezi

Balıkesir Üniversitesi Susurluk Meslek Yüksekokulu bünyesinde yer alan Süt ve Ürünleri Teknolojisi, Gıda Kalite Kontrolü ve Analizi ile Laborant ve Veteriner Sağlık Programı öğrencileri, teknik gezi kapsamında Antalya Expo Center’da düzenlenen 5. Uluslararası Hayvancılık ve Süt Endüstrisi Fuarını ziyaret etti.

Öğr. Gör. Dr. Adem Kabasakal sorumluluğunda gerçekleşen geziye üç farklı bölümden 38 öğrenci katıldı. Öğrenciler, fuarda katıldıkları çeşitli sunumlarla birlikte gerçekleştirdikleri stant ziyaretleri ile hayvancılık ve süt sektöründeki güncel gelişmeleri yakından inceleme olanağı buldular.