YÖK Kalite Kurulu Balıkesir Üniversitesinde

YÖK Kalite Kurulu Balıkesir Üniversitesinde

Yükseköğretim Kalite Kurulu Kurumsal Dış Değerlendirme Komisyonu üyeleri, 2017 Yılı Kurumsal Dış Değerlendirme Programı ve saha ziyareti kapsamında Balıkesir Üniversitesini ziyaret etti.

Balıkesir Üniversitesi Kalite Komisyonu üyeleri ve senato üyeleri ile bir araya gelen ziyaretçiler, üniversitede gerçekleştirilen çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi aldılar. Balıkesir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kerim Özdemir de YÖK Kalite Kurulu Kurumsal Dış Değerlendirme Komisyonu üyelerine gerçekleştirecekleri çalışmalarda kolaylıklar diledi.

YÖK Kalite Kurulu Kurumsal Dış Değerlendirme Komisyonu üyeleri daha sonra, programları ve değerlendirmeleri kapsamında çeşitli birimleri ziyaret etmeye başlarken, komisyon üyelerinin Balıkesir Üniversitesindeki incelemelerini 15 Kasım 2017 tarihinde tamamlayacakları belirtildi.