İİBF'de, "Değişimi Yönetme-Dijital Liderler" Konferansı

İİBF'de, "Değişimi Yönetme-Dijital Liderler" Konferansı

Balıkesir Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesinde Casper Bilgisayar’ın desteğiyle kurulacak ERP Laboratuvarının tanıtımı kapsamında, “Bulut Bilişim ve Gelecek-Değişimi Yönetme/Dijital Liderler” başlıklı bir konferans düzenlendi. Şehit Burak Cantürk Amfisinde gerçekleşen ve Logosoft Genel Müdürü Birol Cabadak’ın konuşmacı olduğu etkinliğe, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Şakir Sakarya, öğretim elemanları ve öğrenciler katıldı.

Etkinliğin açılışında ilk olarak Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Şakir Sakarya konuşarak, düzenlenen etkinliğe katkılarından dolayı Birol Cabadak’a teşekkür etti.

Daha sonra Logosoft Genel Müdürü Birol Cabadak, bulut teknolojileri, sanayi 4.0, nesnelerin interneti, siber güvenlik konularında dinleyicilere bilgiler verdi. Çağın teknolojik gelişmeleri içerisinde 3D yazıcıların ve robot teknolojilerinin önem kazandığını belirten Cabadak, ortaya çıkan yeniliklerin günlük yaşama yansımalarını paylaştı. Cabadak, ERP Laboratuvarı ve SAP yazılımının öğrenciler ve iş yaşamı için önemine değindi.

Birol Cabadak ayrıca, Balıkesir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kerim Özdemir’i makamında ziyaret etti. Görüşmede, kurumlar arasında gerçekleşecek işbirliği hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.