Dursunbey MYO Öğrencilerinden Hayal Gücü Tasarım Sergisi

Dursunbey MYO Öğrencilerinden Hayal Gücü Tasarım Sergisi

Balıkesir Üniversitesi Dursunbey Meslek Yüksekokulu Tekstil Teknolojisi Programı öğrencileri, “Hayal Gücü” isimli tasarım sergisinde çalışmalarını beğeniye sundu. Çağış Yerleşkesi Merkez Yemekhane Sergi Salonundaki etkinlikte; Öğr. Gör. Sibel Bayar ve Öğr. Gör. Arzu Pilevne rehberliğindeki öğrencilerin, doğadaki farklı obje ve geri dönüşüm malzemelerini kullanarak “Hayal Gücü” temasıyla hazırladıkları moda tasarımı çalışmaları yer aldı.

Balıkesir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kerim Özdemir ile Dursunbey Meslek Yüksekokulu Müdür V. Öğr. Gör. Erdim Kırdar’ın katılımı ile açılışı yapılan sergiyi öğretim elemanları ve öğrenciler ziyaret etti. Sergiyi gezerek çalışmalar hakkında bilgiler alan Rektör Özdemir, öğrencileri ve sorumlu öğretim elemanlarını kutlayarak başarılı çalışmalarının devamını diledi.

Tasarım sahibi öğrenciler ile birlikte çalışmalar hakkında ziyaretçilere bilgiler veren Öğr. Gör. Arzu Pilevne sergide 23 çalışmanın yer aldığını belirtirken, öğrencilerin çalışmalarında doğada bulunan farklı obje ve geri dönüşüm malzemelerini kullanarak, giysilere farklı açılardan baktıklarını ve tasarımlarını bu yönde yaptıklarını belirtti.