BUBYO'dan Anlamlı Sosyal Sorumluluk Projesi

BUBYO'dan Anlamlı Sosyal Sorumluluk Projesi

Balıkesir Üniversitesi Burhaniye Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu (BUBYO) tarafından düzenlenen sosyal sorumluluk projesi kapsamında kitap toplama kampanyası gerçekleştirildi. Kampanya kapsamında BUBYO öğrencilerinin topladıkları 1200 kitap Burhaniye Ceza İnfaz Kurumuna bağışlandı.

Kitapların teslimi dolayısıyla Burhaniye Cumhuriyet Başsavcısı Hüseyin Tuncel ve BUBYO Müdürü Doç. Dr. M. Oğuzhan İlban, Ceza İnfaz Kurumunu ziyaret etti. Projenin önemine vurgu yapan Cumhuriyet Başsavcısı Tuncel, Ceza İnfaz Kurumlarının amacının, hükümlünün yeniden suç işlemesini engellemek ve hükümlüyü topluma kazandırmak olduğunu belirtti. Tuncel “BUBYO Müdürlüğü, sosyal sorumluluk projesi kapsamında 1200 kitap bağışlayarak bu amaca hizmet etmiştir. Başta okul müdürümüz Doç. Dr. M. Oğuzhan İlban olmak üzere projede emeği geçen tüm öğrenci arkadaşlara teşekkür ediyorum. Bundan sonra BUBYO ruhu Burhaniye Ceza İnfaz Kurumunda da yaşatılacaktır” dedi.

Ziyarette Burhaniye Ceza İnfaz Kurumu Müdürü Nuri Ünal’a okul atkısı da hediye eden BUBYO Müdürü Doç. Dr. M. Oğuzhan İlban da BUBYO olarak sosyal sorumluluk projelerini önemsediklerini belirtti. İlban, “BUBYO ruhunu yaşatma noktasında sadece öğrencilerimiz değil toplumun tüm kesimlerine ulaşmak gayreti içerisindeyiz. Projede emeği geçen tüm öğrencilerimi gönülden kutluyor ve projemizin tüm Burhaniye’ye öncü bir proje olarak hayırlı olmasını diliyorum” dedi.