BUBYO'da Müzik Şöleni

Balıkesir Üniversitesi Burhaniye Uygulamalı Bilimler Yüksekokulunda geleneksel hal alan müzik şölenine bir yenisi eklendi.

BUBYO Müzik Kulübü tarafından geçmiş yıllarda da vize ve final sınavları öncesi düzenlenen etkinliğe; BUBYO Müdürü Doç. Dr. M. Oğuzhan İlban, Müdür Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Muammer Bezirgan, akademik ve idari personel ile öğrenciler katıldı. Etkinlik öncesinde BUBYO Halk Oyunları Ekibi kısa bir gösteri yaptı. Etkinlikte daha sonra BUBYO öğrencilerinin oluşturduğu Müzik Kulübü sahne alarak repertuarında yer alan şarkıları seslendirdi.

Etkinlik sonunda öğrencileri kutlayan BUBYO Müdürü Doç. Dr. M. Oğuzhan İlban, geçtiğimiz günlerde söz ve beste tescili sağlanan BUBYO marşını öğrencilerle birlikte seslendirdi. İlban, etkinliğin düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür belgelerini takdim ederken, tüm öğrencilere sınavlarında başarılar diledi.