Giysi Park'tan Miniklere Hediye

Öğrencilere kıyafet desteği sağlamak ve aynı zamanda toplumda yardımlaşma olgusuna dikkat çekmek amacıyla Balıkesir Üniversitesi bünyesinde oluşturulan Giysi Park Mağazası, gerçekleştirdiği çalışmaları ile minikleri de sevindiriyor. Balıkesir Üniversitesi öğrencilerine Merkez Yemekhane içerisindeki mağazadan hizmet veren Giysi Park, miniklere uygun beden ve tasarımdaki kıyafet ve ürünlerini son olarak Balıkesir Altıeylül Mehmet Akif Ersoy İlkokulundaki öğrencilere ulaştırdı.

Balıkesir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kerim Özdemir de Giysi Park Sorumlusu Prof. Dr. Şermin Tağıl ile birlikte gerçekleştirilen programa katılarak öğrencilere hediyelerini verdi. Rektör Özdemir okuldaki programı kapsamında ayrıca anasınıfını da ziyaret ederek öğrenciler ve öğretmenleri ile bir araya geldi. Okul Müdürü Nihat Gürgen’in eşlik ettiği program, öğrenciler ve öğretmenlerle hatıra fotoğraflarının çekilmesiyle sona erdi.