YÖK'ten Fakülte Birincilerine Başarı Belgesi

YÖK'ten Fakülte Birincilerine Başarı Belgesi

Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı (YÖK), üniversite giriş sınavlarında fakültelerini birincilikle kazanan öğrencilere kutlama belgesi gönderdi. Öğrencilerin başarı belgeleri, Balıkesir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kerim Özdemir tarafından takdim edildi.

Balıkesir Üniversitesi Senatosu’nun 8 Şubat 2018 tarihli toplantısında belgelerini ve hediyelerini takdim eden Rektör Özdemir, öğrencileri başarılarından dolayı tebrik ederek, eğitim-öğretim hayatlarında da kendilerine başarılar diledi.

Fakültelere Birincilikle Yerleşen Öğrenciler

-          Mehmet Can Kenar: 2016 Birincisi (Tıp Fakültesi, Tıp)

-          Onur İkiz: 2017 Birincisi (Tıp Fakültesi, Tıp)

-          Mustafa Furkan Yaşar: 2016 Birincisi (Mimarlık Fakültesi, Mimarlık)

-          Havva Nilgün Alpay: 2017 Birincisi (Mimarlık Fakültesi, Mimarlık)

-          Beril Tay: 2016 Birincisi (Mühendislik Fakültesi, Endüstri Mühendisliği)

-          İsmail Furkan Çiğdem: 2017 Birincisi (Mühendislik Fakültesi, İnşaat Mühendisliği)

-          Gizem Çoban: 2016 Birincisi (Necatibey Eğitim Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmenliği)

-          Züheyla Küçük: 2017 Birincisi (Necatibey Eğitim Fakültesi, Türkçe Öğretmenliği)

-          Ayşe Nur Oral: 2016 Birincisi (Turizm Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları)

-          Ceylan Karaman: 2016 Birincisi (Fen-Edebiyat Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı)

-          Ayşe İkiz: 2016 Birincisi (İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, Maliye)

-          Ahmet Çolak: 2017 Birincisi (İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, Uluslararası Ticaret ve Lojistik)

-          Aslıhan Ayalp: 2017 Birincisi (Veteriner Fakültesi, Veteriner)

-          Sıddıka Sare Karakoyun: 2016 Birincisi (Veteriner Fakültesi, Veteriner)

-          İbrahim İşbulan: 2017 Birincisi (İlahiyat Fakültesi, İlahiyat)

Uluslararası Ödüllü Güzel Sanatlar Fakültesi Öğrencisine de Kutlama

Rektör Prof. Dr. Kerim Özdemir ayrıca 2017 yılında Japonya’da düzenlenen 6. Meshtec Tokyo Uluslararası İpek Baskı Bienalinde (The 6th NBC Meshtec Tokyo International Screen Print Biennial) 3.lük ödülüne layık görülen ve bienalde ödüle layık görülen ilk Türk sanatçı olan Güzel Sanatlar Fakültesi Baskı Sanatları Bölümü öğrencisi Emre İnan’ı da başarısından dolayı kutlayarak hediyesini takdim etti. Emre İnan da kendisine gösterilen destekler nedeniyle teşekkür ederken, özel teknikle hazırlamış olduğu Atatürk’ün portre çalışmasını Rektör Özdemir’e sundu.

Belge töreni Rektör Özdemir’in öğrencilerle hatıra fotoğrafı çektirmesiyle sona erdi.