Rektörlük Kupası Personel Müsabakaları, Kupa Töreni ile Tamamlandı

Rektörlük Kupası Personel Müsabakaları, Kupa Töreni ile Tamamlandı

Balıkesir Üniversitesi bünyesinde görev yapan akademik ve idari personelin katılımıyla gerçekleştirilen Rektörlük Kupası personel müsabakaları, final müsabakalarının ardından gerçekleştirilen kupa töreni ile sona erdi.

Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığının organizasyonunda 15 Ocak-8 Şubat tarihleri arasında gerçekleştirilen müsabakalarda; salon futbolu, masa tenisi ve satranç branşlarında bireysel ve takımlar düzeyinde centilmence mücadeleler yaşandı. Organizasyonun kupa töreni ise Balıkesir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kerim Özdemir ve Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Baştürk’ün katılımıyla salon futbolu final müsabakasının ardından gerçekleştirildi. Rektör Özdemir, müsabakalara katılan, organizasyonun düzenlenmesinde katkıları bulunan bütün personeli kutlayarak dereceye giren takım ve personele kupa ve madalyalarını takdim etti.

Rektörlük Kupası Sonuçlar

Salon Futbolu

1. İdari ve Mali İşler Daire Başkanlığı-Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı

2. Mühendislik Fakültesi