Susurluk MYO Öğrencileri, Eker Süt İşletmelerinde İncelemelerde Bulundu

Susurluk MYO Öğrencileri, Eker Süt İşletmelerinde İncelemelerde Bulundu

Balıkesir Üniversitesi Susurluk Meslek Yüksekokulunda Süt ve Ürünleri Teknolojisi ile Gıda Kalite Kontrolü ve Analizi Programı öğrencileri için Eker Süt Ürünleri Gıda San. ve Tic. A.Ş.’nin Bursa’nın Mustafakemalpaşa ilçesinde bulunan üretim tesislerine teknik gezi düzenlendi.

Mesleki Uygulama Dersi kapsamında gerçekleşen teknik geziye, Öğr. Gör. Dr. Adem Kabasakal’ın sorumluluğunda Süt ve Ürünleri Teknolojisi ile Gıda Kalite Kontrolü ve Analizi Programından öğrenciler 30’ar kişilik 2 grup halinde katıldılar.

Öğrenim gördükleri alandaki çalışma alanlarını yerinde görme fırsatı bulan öğrenciler, bilgi birikimlerini güncellerken, firma yetkililerinden de tesis ve çalışmalar hakkında bilgiler aldılar.