BAÜN Öğrencilerinden Örnek Kan Bağışı Duyarlılığı

BAÜN Öğrencilerinden Örnek Kan Bağışı Duyarlılığı

Balıkesir Üniversitesinde, Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı bünyesinde faaliyet gösteren Toplum Gönüllüleri Topluluğu ve Türkiye Kızılay Derneği işbirliği ile kan bağışı kampanyası düzenlendi. Kan ihtiyacının karşılanabilmesi için Burhan Erdayı Kapalı Spor Salonunda “Güvenli Kan Temin Projesi” ve Dünya Sağlık Örgütü’nün koordinatörlüğünde 18-25 yaş arası gençleri içine alan “Hedef 25 Projesi” kapsamında düzenlenen etkinliğe, çok sayıda öğrenci ile akademik ve idari personel bağışçı olarak destek verdi.

Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İlter Kuş da etkinlik alanını ziyaret ederek bağışta bulunan öğrencilere ve personele duyarlılıkları için teşekkür ederken, Kızılay yetkilileri ve personeline de çalışmalarında kolaylıklar diledi,

Gün boyu süren etkinlik sonunda kan bağışı kampanyasına olan yoğun katılımdan duydukları memnuniyeti dile getiren Kızılay yetkilileri; Balıkesir Üniversitesi yönetimine, bağışta bulunan öğrencilere ve personele duyarlılıklarından dolayı teşekkür etti.