Rektör Özdemir ve Üniversite Yönetimi, Öğrenci Temsilcileri ile Buluştu

Rektör Özdemir ve Üniversite Yönetimi, Öğrenci Temsilcileri ile Buluştu

Balıkesir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kerim Özdemir ve üniversite üst yönetimi, fakülte, enstitü, yüksekokul ve meslek yüksekokulu öğrenci temsilcilerinden oluşan Balıkesir Üniversitesi Öğrenci Konseyi üyeleri ile kahvaltıda buluştu. Rektör Yardımcıları Prof. Dr. İlter Kuş, Prof. Dr. Şakir Sakarya, Prof. Dr. Mehmet Baştürk, Genel Sekreter V. Doç. Dr. Yusuf Aymankuy ile daire başkanlarının da yer aldığı etkinlikte öğrenci temsilcileri, talep ve önerilerini üniversite yönetimi ile paylaştılar.

Toplantıda konuşan Balıkesir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kerim Özdemir, üniversite yönetimi olarak öğrencilerin talep ve önerilerine büyük önem verdiklerini ifade ederken, bu doğrultuda düzenlenen çeşitli programlarla da öğrencilerle buluştuklarını söyledi.

Öğrenci Konseyi Başkanı Muhammet Mirza Menekşe de öğrenci temsilcilerinin görüş, talep ve önerilerini doğrudan ilgililerine iletebilmeleri için düzenlenen etkinlik için Rektör Özdemir’e teşekkür etti.

Toplantı sonunda öğrenci temsilcileri ve üniversite yönetimi tarafından günün anısına hatıra fotoğrafı çektirildi.