BAÜN'lü Milli Judocudan Uluslararası Başarı

BAÜN'lü Milli Judocudan Uluslararası Başarı

Balıkesir Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu öğrencisi Judo Milli Takım sporcusu Nursel Eren, Azerbaycan’ın başkenti Bakü’de gerçekleştirilen “Türk Şurası Üniversite İdman Oyunları” müsabakalarında +78 kg’da ikinci olarak gümüş madalya kazandı. Judo Milli takımı da takımlar kategorisinde turnuva şampiyonu oldu.

Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu 2018 yılı organizasyonları kapsamında 7-8 Nisan 2018 tarihlerinde gerçekleştirilen müsabakaların ardından madalyası ile birlikte Rektör Vekili Prof. Dr. Mehmet Baştürk’ü ziyaret eden Nursel Eren, kendilerine verilen destekler nedeniyle teşekkürlerini sundu. Ziyarette Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Şakir Sakarya, Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkan V. Nuran Acar, Judo Antrenörü Mehmet Yılmaz ve sporcular yer aldı.

Rektör Vekili Prof. Dr. Mehmet Baştürk de Judo Milli Takımında yer alan üniversite öğrencisi sporcuları, antrenör ve yöneticilerini tebrik ederek başarılarının devamını diledi.