BUBYO'da Girişimcilik Sohbetleri

Balıkesir Üniversitesi Burhaniye Uygulamalı Bilimler Yüksekokulunda (BUBYO) Girişimcilik Topluluğu tarafından “Girişimcilik Sohbetleri” başlıklı etkinliğin konuğu, filtre kahve sektöründe faaliyet gösteren DaysOld Coffee firmasının kurucusu Kimya Mühendisi Selda Güner Poyraz oldu. BUBYO Konferans Salonunda düzenlenen organizasyona, BUBYO Müdürü Doç. Dr. M. Oğuzhan İlban, Burhaniye Ticaret Odası Başkanı Mustafa Aysel, akademik ve idari personeller ile öğrenciler katıldı.

Etkinlikte konuşan Selda Güner Poyraz, dinleyicilere iş tecrübeleri ve DaysOldCoffee firmasının kuruluşu ve işleyişi ile ilgili bilgiler aktardı. Kahve tutkunu olduğunu ifade eden Poyraz, filtre kahvenin en pratik halini yaratma fikri ile kahve çekirdeklerinin seçilip kavrulmasından, öğütülüp paketlenmesine kadar aylarca süren bir çalışma yürüttüklerini ve genel damak tadına uygun bir harman oluşturduklarını iletti. Her ilgi alanını ve düşünceyi değerli bulduğunu ve bu düşüncelerin korkusuzca uygulanması gerektiğini, başarının bu şekilde sağlanacağını söyleyen Poyraz, tüm katılımcılara ve organizasyonda emeği geçenlere teşekkürlerini iletti.

Konferansın sonunda BUBYO Müdürü Doç. Dr. M. Oğuzhan İlban, organizasyonun yapılmasında emeği geçen BUBYO Girişimcilik Topluluğu öğrencilerine ve organizasyona sponsor olan firmalara teşekkür etti. Etkinlik, çiçek ve plaket takdiminin ardından hatıra fotoğrafı çekilmesi ile son buldu.