Mühendislik Fakültesinde Mezuniyet Gururu

Balıkesir Üniversitesi Mühendislik Fakültesinde 2017-2018 eğitim öğretim yılı mezuniyet töreni gerçekleştirildi. Burhan Erdayı Kapalı Spor Salonundaki törene; Balıkesir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kerim Özdemir, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Baştürk, birim yöneticileri, öğretim elemanları ve öğrencilerin aileleri katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başlayan törende öğrenciler adına Kübra Çınar yaptığı konuşma ile duygularını paylaştı. Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Cemal Bölücek de konuşmasında mezunlara yeni yaşamlarında ve mesleklerinde başarılar diledi.

Balıkesir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kerim Özdemir de yaptığı konuşmada yeni mezunları başarılarından dolayı kutlarken, öğrenci velileri ve öğretim elemanlarına da öğrenciler üzerindeki emeklerinden dolayı teşekkür etti.

Tören, dereceye giren öğrenciler ile tüm mezun öğrencilere başarı belgelerinin verilmesinin ardından keplerin atılması ile sona erdi.