Havran MYO 24. Dönem Mezunlarını Uğurladı

Havran MYO 24. Dönem Mezunlarını Uğurladı

Balıkesir Üniversitesi Havran Meslek Yüksekokulunda 2017-2018 eğitim-öğretim yılı mezuniyet töreni düzenlendi. Havran Belediyesi Kültür Merkezindeki mezuniyet törenine; Havran Kaymakamı Şeref Aydın, Havran Belediye Başkanı Emin Ersoy, Balıkesir Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İlter Kuş, akademik ve idari personel ile öğrencilerin aileleri katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan törende öğrenciler adına Vahide Kaymak yaptığı konuşma ile duygularını paylaştı. Havran Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Akın Azizoğlu da mezuniyet konuşmasında öğrencileri başarılarından dolayı kutladı.

Havran Belediye Başkanı Emin Ersoy ve Havran Kaymakamı Şeref Aydın da törende birer konuşma yaparak öğrencilerin mezuniyetlerinin hayırlı olması dileklerinde bulundular.

Tören, dereceye giren öğrenciler ile tüm öğrencilere başarı belgelerinin verilmesinin ardından keplerin atılmasıyla sona erdi.