Ayvalık MYO'da Mezuniyet Coşkusu

Balıkesir Üniversitesi Ayvalık Meslek Yüksekokulunda, 2017-2018 Eğitim-öğretim yılı mezuniyet töreni gerçekleştirildi. Mezuniyet törenine; Balıkesir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kerim Özdemir, Ayvalık Kaymakamı Gökhan Görgülüarslan, Ayvalık Belediye Başkanı Rahmi Gencer, Ayvalık Cumhuriyet Başsavcısı Metin Tokel, protokol üyeleri, öğretim elemanları ve öğrenci velileri katıldı.

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile başlayan törende öğrenciler adına Sedef Bayar yaptığı konuşma ile duygularını paylaşırken, Ayvalık Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Hasan Hüseyin Şahan da yaptığı konuşmada mezunlara yeni yaşamlarında başarılar diledi.

Ayvalık Belediye Başkanı Rahmi Gencer ve Ayvalık Kaymakamı Gökhan Görgülüarslan törende yaptıkları konuşmalarıyla öğrencilere mezuniyetlerinin hayırlı olması dileklerinde bulunurken, meslek yaşamlarında da başarılar dilediler.

Balıkesir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kerim Özdemir de törende yaptığı konuşmada yeni mezunları başarılarından dolayı kutlarken, öğrencilerin üzerinde emekleri bulunan öğretim elemanları ve ailelere teşekkür etti.

Tören, meslek yüksekokulunda dereceye giren öğrenciler ile tüm mezun öğrencilere belgelerinin verilmesinden sonra, keplerin atılmasıyla sona erdi.

Tören sonunda ise Mimari Restorasyon Programından Öğr. Gör. Zerrin Yalçın ve öğrencilerin hazırlamış olduğu çini ve kabartma sergisi protokol üyeleri tarafından açılarak ziyaret edildi.