Turizm Fakültesinde Mezuniyet Sevinci

Balıkesir Üniversitesi Turizm Fakültesinde 2017-2018 eğitim öğretim yılı mezuniyet töreni gerçekleştirildi. Burhan Erdayı Kapalı Spor Salonundaki törene; Balıkesir Üniversitesi Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Şakir Sakarya, Prof. Dr. Mehmet Baştürk, üniversite birim yöneticileri, öğretim elemanları ve öğrencilerin aileleri katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başlayan törende öğrenciler adına İzel Türkten yaptığı konuşma ile duygularını paylaşırken, Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Cevdet Avcıkurt da yaptığı konuşmada yeni mezunları başarılarından dolayı kutlayarak meslek yaşamlarında başarılar diledi.

Balıkesir Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Şakir Sakarya da törende yaptığı konuşma ile öğrencilerin mezuniyetlerinin hayırlı olması dileklerinde bulundu.

Tören, dereceye giren öğrenciler ile tüm mezun öğrencilere başarı belgelerinin verilmesinin ardından kep atma ile sona erdi.