Edremit MYO ve Altınoluk MYO'da Ortak Mezuniyet Coşkusu

Edremit MYO ve Altınoluk MYO'da Ortak Mezuniyet Coşkusu

Balıkesir Üniversitesi Edremit Meslek Yüksekokulu ve Altınoluk Meslek Yüksekokulu tarafından 2017-2018 eğitim-öğretim yılı mezuniyet töreni düzenlendi. Edremit Belediyesi Şükrü Tunar Kültür Merkezindeki mezuniyet törenine; Edremit Kaymakamı Ali Sırmalı, Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka, Balıkesir Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İlter Kuş, protokol üyeleri, akademik ve idari personel ile öğrencilerin aileleri katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan törende Edremit Meslek Yüksekokulundan Emre Şahin ile Altınoluk Meslek Yüksekokulundan Samiye Petek Çetin yaptıkları konuşmaları ile öğrenciler adına duygularını paylaştı. Altınoluk Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Selami Selvi ve Edremit Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Raif Sakin de mezuniyet konuşmalarında öğrencileri başarılarından dolayı kutlayarak bundan sonraki yaşamlarında başarılar dilediler.

Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka ile Edremit Kaymakamı Ali Sırmalı da törende yaptıkları konuşmalarında, öğrencilerin mezuniyetlerini kutlayarak meslek yaşamlarında başarı dileklerini ifade ettiler.

Tören, bölümlerinde dereceye giren öğrenciler ile tüm mezun öğrencilere başarı belgelerinin verilmesinin ardından keplerin atılmasıyla sona erdi.

Törende Edremit Meslek Yüksekokulunun Butik Zeytinyağı ve Salamurhane Uygulama Tesislerinde eğitim kapsamında üretilen zeytin ürünleri de stant açılarak sergilenirken; Edremit Meslek Yüksekokulu 2017-2018 Mezuniyet anısına öğrenciler tarafından üretilen zeytin ürünlerinden hazırlanan hediyelikler, mezun olan bütün öğrencilere, ailelere ve protokol üyelerine hediye edildi.