BUBYO'da Mezuniyet Gururu

Balıkesir Üniversitesi Burhaniye Uygulamalı Bilimler Yüksekokulunda 2017-2018 eğitim-öğretim dönemi mezuniyet töreni gerçekleştirildi. Törene; Balıkesir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kerim Özdemir, Burhaniye Kaymakamı Hüseyin Öner, Burhaniye Belediye Başkanı Necdet Uysal, Burhaniye Cumhuriyet Başsavcısı Hüseyin Tuncel, protokol üyeleri, akademik ve idari personel ile öğrencilerin aileleri katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başlayan törende BUBYO Halk Oyunları ekibi bir gösteri yaptı.

Törende mezunlar adına Ebru Balkan’ın duygularını paylaştığı konuşmasının ardından BUBYO Müdürü Doç. Dr. M. Oğuzhan İlban da yaptığı konuşma ile öğrencileri mezuniyetlerinden dolayı tebrik etti.

Daha sonra Burhaniye Kaymakamı Hüseyin Öner de törende bir konuşma yaparak, öğrencilerin mezuniyetlerini kutladı.

Balıkesir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kerim Özdemir de törende yaptığı konuşmada öğrencilerin üzerinde emekleri bulunan aileleri ile öğretim elemanlarına teşekkür ederken, mezunlara yeni yaşamlarında başarılar diledi.

Tören, dereceye giren öğrenciler ile tüm mezunlara başarı belgelerinin verilmesinin ardından kep atma ile sona erdi.