BESYO'da Mezuniyet Mutluluğu

Balıkesir Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulunda 2017-2018 eğitim öğretim yılı mezuniyet töreni gerçekleştirildi. Burhan Erdayı Kapalı Spor Salonundaki törene; Balıkesir Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Şakir Sakarya, birim yöneticileri, akademik ve idari personel ile öğrencilerin aileleri katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başlayan törende öğrenciler adına Merve Aksu yaptığı konuşma ile duygularını paylaştı. Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Zekeriya Göktaş da konuşmasında mezunlara yeni yaşamlarında ve mesleklerinde başarılar diledi.

Balıkesir Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Şakir Sakarya da törende yaptığı konuşmada yeni mezunları başarılarından dolayı kutladı.

Halk oyunları gösterileri ve sportif gösterilerinin de gerçekleştirildiği tören, dereceye giren öğrenciler ile tüm mezun öğrencilere başarı belgelerinin verilmesinin ardından keplerin atılması ile sona erdi.