Erasmus+ Öğrencilerine Pratik Konuşma Kursu

Erasmus+ Öğrencilerine Pratik Konuşma Kursu

Balıkesir Üniversitesi Yabancı Diller Yüksekokulu ve Uluslararası İlişkiler Araştırma ve Uygulama Merkezi işbirliği ile yurtdışında öğrenim görmeye hak kazanan Erasmus+ öğrencilerine yönelik pratik konuşma kursu düzenlendi.

Öğrencilerin pratik konuşma becerilerini artırmaları, kendilerini doğru ve özgüvenle ifade edebilmeleri amacıyla düzenlenen kurs programında; Yabancı Diller Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Dilek Tüfekçi Can, Necatibey Eğitim Fakültesi Yabancı Diller Eğitimi Bölüm Başkanı Prof. Dr. Dilek İnan, İngiliz Dili Eğitimi Anabilim Dalından Öğr. Gör. Vahit Sapar ve Arş. Gör. Serhat Güzel görev aldı.

6 hafta devam eden 36 saatlik kurs programı sonunda NEF Halil İnalcık Salonu’nda, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Baştürk’ün de katıldığı bir tören ile öğrencilere sertifikaları verildi.