BAÜN Danışma Kurulu İlk Toplantısını Gerçekleştirdi

BAÜN Danışma Kurulu İlk Toplantısını Gerçekleştirdi

Balıkesir Üniversitesi Danışma Kurulu, ilk toplantısını Balıkesir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kerim Özdemir başkanlığında gerçekleştirdi. Toplantıya kurulun; üniversite içerisinden temsilcilerinin yanı sıra, kamu kurum ve kuruluşları, sivil toplum kuruluşları ve özel sektör temsilcilerinden oluşan üyeleri katıldı.

Üniversite ve üniversite birimlerinde eğitim-öğretim, araştırma faaliyetleri ve hizmet sunumları öncelikli olmak üzere ilgili birim, bölüm veya programlara çeşitli konularda tavsiye niteliğinde görüş ve öneri bildiren BAÜN Danışma Kurulu’nun ilk toplantısında, yeni eğitim-öğretim yılı öncesinde üniversitenin faaliyetleri ve gelecek hedefleri bağlamında değerlendirme ve görüş alışverişinde bulunuldu.