Tıp Fakültesinde Akademik Yıl Açılışı Gerçekleştirildi

Tıp Fakültesinde Akademik Yıl Açılışı Gerçekleştirildi

Balıkesir Üniversitesi Tıp Fakültesinde 2018-2019 eğitim-öğretim yılının başlaması sebebiyle açılış töreni gerçekleştirildi. Balıkesir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kerim Özdemir’in de katıldığı törende; fakülte yönetimi, öğretim elemanları ile fakültenin yeni dönem öğrencileri yer aldı.

Fakültede 6. Sınıf öğrencisi olan Orhan Batuhan Ayan’ın yeni öğrencilerle okula başladığı günden bugüne deneyimlerini paylaştığı konuşmasıyla başlayan törende daha sonra Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Turan Aslan da bir konuşma yaparak, yeni eğitim-öğretim döneminin hayırlı olması dileklerinde bulundu.

Balıkesir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kerim Özdemir de törende yaptığı konuşmada fakülteye 2018-2019 eğitim-öğretim yılında yerleştirilen öğrencileri başarılarından dolayı kutlarken; yeni dönemin, öğretim üyeleri, öğrenciler ve fakülte için başarılarla geçmesini diledi.

Açılış töreni, düzenlenen kokteyl ile sona erdi.