Rektör Özdemir'den Yeni Öğrencilere İlk Ders Günü Sürprizi

Rektör Özdemir'den Yeni Öğrencilere İlk Ders Günü Sürprizi

Balıkesir Üniversitesinde 2018-2019 eğitim-öğretim yılı, 24 Eylül Pazartesi günü verilen ilk derslerle başladı. Balıkesir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kerim Özdemir, farklı bölümlerde üniversite yaşamına adım atan 1. Sınıf öğrencilerini ilk ders günü sınıflarında ziyaret ederek başarılar diledi.

Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Baştürk ve Genel Sekreter Yardımcısı Osman Zeki Şahin’in eşlik ettiği Balıkesir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kerim Özdemir; Mühendislik Fakültesi, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, Sağlık Bilimleri Fakültesi ve Turizm Fakültesini ziyaret etti. Öğrencileri, ilk olarak üniversiteli olma başarılarından dolayı tebrik eden Rektör Özdemir, eğitim yaşamları ve mezuniyetleri sonrasında da Balıkesir Üniversiteli olma gururunu yaşayacaklarını ifade etti. Üniversite yaşamının, derslerin yanı sıra sosyal, kültürel, sportif ve sanatsal çalışma olanakları ile bir bütün olduğunu dile getiren Rektör Özdemir, öğrencilerin üniversitede geçirecekleri zamanı bu anlamda da verimli değerlendirmeleri tavsiyelerinde bulundu. Rektör Prof. Dr. Kerim Özdemir, yeni eğitim-öğretim yılının öğrenciler ile akademik ve idari personel için de hayırlı olması dileklerinde bulundu.

Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Baştürk de derslerinde başarılar dilediği öğrencileri, üniversitede Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı bünyesinde sosyal, kültürel sportif ve sanatsal alanda faaliyet gösteren öğrenci topluluklarına üye olmaya davet etti.