BAÜN Akademisyenine "YÖK Üstün Başarı Ödülü"

BAÜN Akademisyenine "YÖK Üstün Başarı Ödülü"

Balıkesir Üniversitesi akademisyenlerinden Doktor Selma Şenel, Ankara Üniversitesi akademisyenlerinden Doktor Öğretim Üyesi Ömer Kutlu’nun tez danışmanlığında, Ölçme ve Değerlendirme alanında yaptığı “Bilgisayar Ortamında Bireye Uyarlanmış Testlerin Görme Engelli Öğrencilere Uygunluğunun İncelenmesi” konulu doktora tezi ile 2018 "YÖK Üstün Başarı Ödülleri" kapsamında, Sosyal ve Beşeri Bilimler Kategorisinde ödüle layık görüldü. Cumhurbaşkanlığı Külliyesi Beştepe Millet Kongre ve Kültür Merkezi'nde düzenlenen 2018-2019 Akademik Yılı Açılış Töreninde, başarı plaketi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından kendisine verildi.

Dr. Selma Şenel, Balıkesir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kerim Özdemir’i makamında ziyaret etti. Ziyarette Balıkesir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kerim Özdemir, Dr. Şenel’i gösterdiği başarıdan dolayı tebrik etti.