Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu'ndan Üniversitemize Ziyaret

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu, Balıkesir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kerim Özdemir’in ev sahipliğinde, Çağış Kampüsünde yer alan “Çorba Evi” ni ziyaret ederek öğrencilerle bir araya geldi.

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu Üniversitemiz öğrencilerine Kampüs hatlarındaki ve merkezi yemekhane civarındaki ücretsiz WiFi hizmeti hakkında bilgi verdi.

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu daha sonra Altıeylül Belediye Başkanı Hasan Avcı, Balıkesir Ticaret Odası Başkanı Rahmi Kula ve AK Parti Balıkesir İl Başkanı Av. Hasan Demiraslan ile Balıkesir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kerim Özdemir’i makamında ziyaret etti.

Üniversitemiz Genel Sekreter Yardımcısı Osman Zeki Şahin’in de yer aldığı ziyaret sonrasında ziyaretçiler Çağış Kampüsünde ÜniAK'ın organize ettiği Karesi Atlı Okçuluk kulübünün düzenlediği gösteriyi izledi.

basin@balikesir.edu.tr