Rektör Özdemir, Öğrenci Topluluklarının Tanıtım Stantlarını Ziyaret Etti.

Rektör Özdemir, Öğrenci Topluluklarının Tanıtım Stantlarını Ziyaret Etti.

Balıkesir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kerim Özdemir, Üniversitemiz Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı bünyesinde faaliyet gösteren öğrenci topluluklarının, yeni eğitim-öğretim yılı için tanıtım ve üye kaydı yapmak amacıyla düzenlediği “Öğrenci Toplulukları Tanıtım Günleri” ne katıldı.

Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Baştürk ve Üniversitemiz Genel Sekreter Yardımcısı Osman Zeki Şahin ile tanıtım stantlarını gezen Balıkesir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kerim Özdemir, öğrencilerden topluluklar hakkında bilgi aldı.

Çağış Kampüsü merkez yemekhanesinde gerçekleştirilen “Öğrenci Toplulukları Tanıtım Günleri” 11-12 Ekim 2018 tarihlerinde ise Necatibey Eğitim Fakültesi Kampüs alanında düzenlenecektir.

basin@balikesir.edu.tr