Altınoluk MYO'da, "Şifalı Bitkilerin Kozmetik Ürünlerde Doğru Kullanımı" Seminer

Balıkesir Üniversitesi Altınoluk Meslek Yüksekokuluna yeni eğitim-öğretim yılı itibari ile yerleşen Tıbbi ve Aromatik Bitkiler Programı ile Kimya Teknolojileri Programı öğrencileri için, şifalı bitkilerden doğal ve organik kozmetik ürünlerin eldesi ve bunların pazarlanma ve ticari değerleri konulu bir seminer düzenlendi. Altınoluk Meslek Yüksekokulu Müdürlüğünce düzenlenen seminerde, Laber Kimya Genel Müdürü Kimyager Levent Kahraman konuşmacı oldu.

Meslek Yüksekokulu toplantı salonunda gerçekleştirilen etkinliğe 50’ye yakın öğrenci ile Laber Kimya çalışanları ve öğretim elemanları katıldı. Yeni öğrencilere bitkilerin önemini vurgulamak, şifalı bitkilerin de kimya sektöründe çeşitli organik kozmetik ürünlerde kullanılabileceği bilincini oluşturmak amacıyla düzenlenen seminerin bitiminde öğrencilerin soruları da konuşmacı Kahraman tarafından cevaplandı. Etkinlik, Altınoluk Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Selami Selvi tarafından Laber Kimya Genel Müdürü Levent Kahraman’a plaket takdimi ve hatıra fotoğrafı çekimi ile sona erdi.