BAÜN'den Balıkesir'de Sanata Katkı

Balıkesir Üniversitesi, Karesi Kent Konseyi ve ile Karesi Belediyesi'nin kardeş şehri Schwabisch Hall işbirliğiyle “Karesi Jazz Konseri” etkinliği gerçekleştirildi. NEF Konferans Salonunda yoğun ilgi ile gerçekleştirilen konserde; Balıkesir Üniversitesi Necatibey Eğitim Fakültesi Müzik Bölümü Jazz Orkestrası ile Schwabisch Hall Jazz Orkestrası sahne aldı.

Konsere; Balıkesir Adli Yargı İlk Derece Mahkemesi Adalet Komisyon Başkanı Fatih Aksoy, Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Karesi Kaymakamı Abdulkadir Demir, Necatibey Eğitim Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Ruhan Benlikaya, Güzel Sanatlar Eğitimi Bölüm Başkanı Prof. Dr. Cansevil Tebiş, Schwabisch Hall Belediyesi Başkan Yardımcısı Peter Klink, öğretim elemanları, Karesi Kent Konseyi üyeleri ve öğrenciler katıldı.

An English Suite, In the mood, Funky Sax, Oye Como Va, Hit the road jack, My tune gibi ünlü eserlerin de seslendirildiği konser sonunda BAÜN Jazz orkestrası ve Schwabisch Hall öğrencilerinden oluşan Jazz orkestrası birlikte sahne aldı.

basin@balikesir.edu.tr