Kepsut MYO Laborant ve Veteriner Sağlık Programından Veteriner Fakültesi Çiftliğine Ziyaret

Balıkesir Üniversitesi Kepsut Meslek Yüksekokulu Laborant ve Veteriner Sağlık Programı 1. Sınıf öğrencileri, Hayvan Yetiştirme İlkeleri dersi kapsamında Veteriner Fakültesi Eğitim ve Uygulama Çiftliğini ziyaret etti. Ziyaret kapsamında Kepsut MYO’da görevli öğretim görevlileri tarafından öğrencilere; ağıllar, ağıl yapıları, koyun ırkları, hayvanların beslenme ve bakımları hakkında bilgiler verildi.

Hayvan Yetiştirme İlkeleri dersi kapsamında öğrencilere uygulama alanlarını tanıtmak amacıyla gerçekleştirilen gezide öğrenciler; çiftlik yapısı, koyun ırkları, ağıllar ve ağıl yapıları ile bakım ve beslenme konularındaki bilgilerini uygulamalı eğitimle pekiştirme fırsatı buldular.

basin@balikesir.edu.tr