Rektör Yardımcısı Baştürk, Akademisyenlerimiz ve Öğrencilerimiz Cumhuriyet Resepsiyonuna Katıldı

Cumhuriyetin kuruluşunun 95. yıl dönümünde Balıkesir Valiliği tarafından Balıkesir Öğretmenevinde düzenlenen geleneksel Cumhuriyet Resepsiyonu, geniş bir katılımla gerçekleştirildi. Resepsiyona, üniversitemizi temsilen Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Baştürk ile akademisyenlerimiz ve öğrencilerimizden temsilciler katıldı. Düzenlenen resepsiyonda Balıkesir Valisi Ersin Yazıcı ve Bayan Yazıcı tebrikleri kabul etti.

basin@balikesir.edu.tr