Havran MYO Öğrencilerinden Gümrük Müdürlüğüne Teknik Gezi

Havran MYO Öğrencilerinden Gümrük Müdürlüğüne Teknik Gezi

Balıkesir Üniversitesi Havran Meslek Yüksekokulu Muhasebe ve Vergi Uygulamaları Programı ile İşletme Yönetimi Programı 2.Sınıf öğrencileri, Öğr. Gör. Mustafa Melkin Öder’in danışmanlığında Dış Ticaret İşlemleri Dersi uygulamaları çerçevesinde Ayvalık Gümrük Müdürlüğü’nü ziyaret etti.

Öğrencilerin teorik olarak gördükleri dış ticaret ile ilgili işlemlerin, günlük hayattaki uygulamalarını incelemeleri için gerçekleştirilen teknik gezi kapsamında; dış ticarette önemli bir geçiş noktası olan gümrüklerin önemi, Ayvalık Gümrük Müdürlüğü Müdür Yardımcısı Ali Topçu tarafından öğrencilere anlatıldı. Öğrenciler teknik gezide, gümrüklerde yapılan işlemleri yerinde görme ve teorik bilgilerini de pekiştirme fırsatı buldu.

basin@balikesir.edu.tr