Kamu Denetçisi Sadettin Kalkan'dan BAÜN Öğrencilerine Konferans

Kamu Denetçisi Sadettin Kalkan'dan BAÜN Öğrencilerine Konferans

Balıkesir Üniversitesi Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı bünyesinde faaliyet gösteren Ombudsmalık Topluluğu, 26–28 Ekim 2018 tarihlerinde Balıkesir Üniversitesi Necatibey Eğitim Fakültesinde düzenlenen Uluslararası Necatibey Eğitim ve Sosyal Bilimler Araştırmaları Kongresi kapsamında, (UNESAK 2018) Kamu Denetçiliği Kurumundan Kamu Denetçisi Sadettin Kalkan’ı ağırladı. Sadettin Kalkan, kongre kapsamında “Ombudsmanlık” konulu bir konferans verdi.

Necatibey Eğitim Fakültesi konferans salonunda gerçekleşen konferans, Kamu Denetçisi Sadettin Kalkan’ın Kamu Denetçiliği (Ombudsmanlık) kurumunu tanıtımı ile başladı. Kamu Denetçiliği Kurumunun öneminden ve tarihsel sürecinden bahseden Kalkan, dinleyenlere kurumun yaptığı çalışmaları aktardı.

Etkinlik; Rektör Yardımcısı ve Necatibey Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Baştürk’ün Sadettin Kalkan’a katılım belgesi takdimi ve hatıra fotoğrafı çekimi ile sona erdi.

basin@balikesir.edu.tr